Vital Touch Massage Therapie

stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, heupen, armen en handen, waarbij de masseur zijn handen, vingers en ellebogen gebruikt. Op deze manier worden eventuele blokkades opgeheven en zwakke plekken versterkt. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse acupressuur technieken en vindt plaats door de kleren heen. Bij de behandeling wordt rekening gehouden met de conditie van de ontvanger, waardoor de massage door iedereen als prettig ervaren wordt. De massage is niet gericht op klachten.

Het effect van de massage is dat mensen zich meer energiek en ontspannen voelen. Vermoeidheid, stress, RSI en hoofdpijn verminderen en worden verholpen.

Stoelmassage is vooral geschikt op een werklocatie. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkelde stoel, waarop men een ontspannen wijze kan zitten. Een massage duurt ong. 15 minuten.

Onderzoeken hebben uitgewezen dat bij regelmatige massage van werknemers psychische vermoeidheid en klachten aan het bewegingsapparaat verminderd zijn. (bron: onderzoek F.de Bresser, Universiteit van Maastricht, 2006)

stoelmassage

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl