Vital Touch Massage Therapie

reflexzone therapie

Reflexzone therapie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren wordt toegepast. Reflexzone therapie gaat uit van het principe dat onder andere op handen en voeten zich gebieden bevinden die corresponderen met de organen, klieren en andere delen van het lichaam. Door deze zones te masseren op de handen of voeten, worden blokkades in het lichaam ( storingen in de energiedoorstroming) opgeheven, zodat het lichaam weer in balans kan komen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam op deze wijze wordt aangesproken en gestimuleerd.

Reflexzone therapie kan bij veel klachten ingezet worden, oa: rug, schouder-en nekklachten, RSI, spijsverterings- en maagklachten zoals constipatie en diarree, hormonale klachten oa. menstruatie of overgangsklachten, hoofdpijn en migraine, spier-en gewrichtspijn, klachten van de luchtwegen, stress of burn-out. Daarnaast kan je door een reflexzone massage heerlijk ontspannen.

Voor de behandeling van klachten zijn vaak meerdere behandelingen noodzakelijk in een korte periode. Na een intake en na de eerste behandeling, afhankelijk van de resultaten, kijken we gezamenlijk hoe we de verdere behandeling vorm gaan geven.

Deze massage vorm is geschikt voor jong en oud en kan uitstekend naast andere, reguliere en alternatieve behandelmethoden worden toegepast. Het is een prettige en veilige manier van behandelen, die naast de behandeling van klachten ook zeer preventief werkt ter voorkoming van problemen.

reflexzone massage

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl